WELKOM BIJ ELKALUB-BENELUX EN J.S. OFFSET SERVICES BVBA

Wij mogen u met trots meedelen dat wij sedert december 2013 de activiteiten van Egraph en Interlub hebben overgenomen. Zo zijn wij de exclusieve invoerder in de Benelux van Elkalub producten.

Elkalub is gespecialiseerd in smeermiddelen voor de voedings-, grafische- en farmaceutische sector. ( Foodgrade ) In de vorm van olie, vet, siliconenolie, spray's.... Wil u ondersteuning bij het zoeken naar het geschikte smeermiddel voor uw toepassing.  Aarzel niet om contact te nemen indien u een probleem hebt. Wij helpen u gaag verder.

Elkalub beschikt over een zeer ruim aanbod hoog kwaliteit voedselveilige (Foodgrade, H1) smeermiddelen. 

Waarom Elkalub

Door de speciale chemische samenstellingen en formules hebben onze smeermiddelen zeer hoge smeereigenschappen. Hierdoor bent u zeker van de smering van uw machine op lange termijn. Hierdoor bespaart u aanzienlijk in onderhoudsuren en versleten onderdelen. U wint dus 2 maal.  Minder stilstand door pannes en minder smeerbeurten. Door een speciaal additief verlaagt ook de wrijfweerstand van de te beschermen onderdelen waardoor u ook op stroomverbruik kan besparen. Bij gebruik van het smeersysteem en onze speciale ketting olie LA8H1 worden zwaar belaste kettingen optimaal beschermd tegen slijtage.

U kan ook bij ons terecht voor automatische smeersystemen. Hierdoor worden uw machines nog beter beschermt. Deze zijn geschikt voor olie en vet. 

Onderaan vindt u een link met een overzicht van onze smeermiddelen.

U vindt hier ook 2 links naar het Elkalub Journaal. Hier zijn diverse toepassingen van Elkalub Smeermiddelen beschreven. In het journaal van 2015 ziet u een speciaal artikel over toepassingen in brouwerijen. Waar het voedselveilig werken zeer hoog aangeschreven staat.

 Via volgende link komt u terecht op de website van Elkalub International

J.S. Offset Services werd in 2002 opgericht door Johan Sysmans, die zelf daarvoor al meer dan tien jaar ervaring had in drukpersen en in de grafische sector.
Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en inspectie van grafische machines (drukpersen)

Wij stellen ploegen ter beschikking voor het preventief onderhoud (Smeren, reinigen) van uw machines. (Manroland, KBA, Heidelberg, Bobst,....)
Ook kunnen we revisies, verhuizingen en zo meer organiseren.
Wij hebben al heel wat offsetdrukkerijen en kartonnages geholpen in heel België en Nederland.

Beste Klanten,

Gelieve het email adres 'info@jsoffsetservices.be' niet meer te gebruiken.  

U kan al uw mails richten aan ' johan.sysmans@elkalub-benelux.com '

Hieronder vindt u een link naar een korte voorstelling van voedselveilige smeermiddelen

https://youtu.be/rpr39Xmt2QQ

CONTACT

J.S. Offset Services BVBA
Gravin Elisabethlaan 23
2320 HOOGSTRATEN

Tel.:    +32(0)3 314 50 52
Fax:    +32(0)3 384 06 54
Gsm:    +32(0)495 18 51 00
johan.sysmans@elkalub-benelux.com
BTW BE0862324852